Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Miha, vodja IT infrastrukture

uprava-kavc-miha

 

Miha, kdaj si se pridružil Lidlu in kako si doživljal svoj začetek pri nas?

V Lidlu Slovenija sem zaposlen že 5 let, hkrati pa je Lidl moja prva zaposlitev. Začetki so bili prijetni, super sva se ujela tudi z botrom, ki sem ga dobil za čas uvajanja. Po treh letih se mi je ponudila priložnost, da postanem vodja oddelka IT podpora in kasneje vodja oddelka IT infrastrukture. Pri tem me je močno podpiral moj vodja, kar mi je veliko pomenilo.

Kaj ti je do zdaj pri svojem delu predstavljalo največji izziv?

Zagotovo izziv, kako postati biti dober vodja. Zame je bila to zares velika priložnost in neraziskana pot, na katero sem se podal. Mislim, da sem na tej poti naredil veliko korakov naprej, tako osebno kot tudi karierno.

Kako bi opisal svojo ekipo sodelavcev?

Smo izjemno odprti. Odlikuje nas komunikacija in povezanost. Znamo stopiti skupaj, pomagati en drugemu in skupaj dosegati rezultate. Smo nekakšni strici iz ozadja – skoraj ni projekta v podjetju, kjer ne bi bili prisotni vsaj delno.

Kaj bi izpostavil kot največjo prednost dela v Lidlu?

Veliko ugodnosti je, bi pa jaz osebno najbolj izpostavil služben avto in fleksibilnost delovnega časa. Zaupanje vodstva v zaposlene je veliko in lahko si sami razporejamo delovni čas, kar je super.

Iščeš zaposlitev po vaših željah?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Poišči svojo priložnost!