Preprosto več za vas.
Prijava Prijava Zaznamek Zaznamek

Prosta delovna mesta v Lidl Slovenija

Prosta delovna mesta si lahko shranite med zaznamke.

Nazaj na prosta delovna mesta
Prosta mesta
prodaja-skupinska

Študenti in dijaki

Začetek kariere v Lidlu

Verjamemo, da na mladih svet stoji! Verjamemo tudi, da smo za mlade odlična izbira za prvi stik s svetom izven šole ali fakultete.

Zakaj? Smo izredno dinamični, inovativni in prav nič dolgočasni. Nudimo razgibano delo, hkrati pa se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do mladih.

prodaja-pekarna-police

Dijaške prakse

prodaja-highfive-zenska

Dijaki, imate dovolj teorije?

Z veseljem vas vpeljemo v svet trgovine že zgodaj tekom izobraževanja na trgovskih srednjih šolah. V okviru praktičnega usposabljanja spoznate delovne naloge v poslovalnicah in odnesete ogromno praktičnega znanja.

Pri nas vas čakajo: plačana praksa za program Trgovec, paket dobrodošlice, podpora mentorja, sodoben pristop k učenju in možnost kasnejše zaposlitve.

 

Kako do dijaške prakse?

- svojo prošnjo pošljite na zaposlitev@lidl.si najmanj 3 tedne pred želenim datumom pričetka opravljanja prakse,
- v prošnjo vključite podatke: ime, priimek, naslov bivanja, datum rojstva, telefonska številka, elektronski naslov, naziv in naslov srednje šole ter ime, priimek in kontakt (mail in telefon) osebe, ki je na šoli odgovorna za praktična usposabljanja,
- v prošnjo zapišite št. ur opravljanja prakse, program, letnik šolanja in želeni kraj opravljanja prakse,
- poskrbite za urejen transakcijski račun.

Delovni dan v prodaji

S Sandro in Biljano na delovnem mestu ...

prodaja-pekarna-prazno

Študentsko delo

pekarna-oci

Študenti, prve delovne izkušnje so nekaj posebnega in izbira prvega delodajalca je pomembna. Veseli nas, da je v naših ekipah kar nekaj študentov in študentk, ki so kariero začeli graditi pri nas.

Študentom omogočamo delo na različnih oddelkih v prodaji, skladišču in upravi, odvisno od trenutnih potreb. Ker se vsem kandidatom posvečamo z veliko mero skrbnosti in odgovornosti, postopek od oddane prijave na študentsko delo do pričetka dela traja od 2 do 4 tedne.

Vsa aktualna prosta delovna mesta za študente objavljamo na naši karierni spletni strani  in na portalu e-študentski servis.

prodaja-pomaranca