Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Študenti in dijaki

Študenti_slika

Začetek kariere v Lidlu

Verjamemo, da na mladih svet stoji! Verjamemo tudi, da smo za mlade odlična izbira za prvi stik s svetom izven šole ali fakultete.

Zakaj? Smo izredno dinamični, inovativni in prav nič dolgočasni. Nudimo razgibano delo, hkrati pa se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do mladih.

Dijaške prakse

Študent_slika

Dijak, imaš dovolj teorije?

Z veseljem te vpeljemo v svet trgovine že zgodaj tekom izobraževanja na trgovskih srednjih šolah. V okviru praktičnega usposabljanja spoznaš delovne naloge v poslovalnicah in odneseš ogromno praktičnega znanja.

Pri nas te čakajo: plačana praksa za program Trgovec, paket dobrodošlice, podpora mentorja, sodoben pristop k učenju in možnost kasnejše zaposlitve.

Kako do dijaške prakse?

- svojo prošnjo pošlji na zaposlitev@lidl.si najmanj 3 tedne pred želenim datumom pričetka opravljanja prakse,
- v prošnjo vključi podatke: ime, priimek, naslov bivanja, datum rojstva, telefonska številka, elektronski naslov, naziv in naslov srednje šole ter ime, priimek in kontakt (mail in telefon) osebe, ki je na šoli odgovorna za praktična usposabljanja,
- v prošnjo zapiši št. ur opravljanja prakse, program, letnik šolanja in želeni kraj opravljanja prakse,
- poskrbi za urejen transakcijski račun.

trainee_hero_prodaja

Delovni dan v prodaji

Delovna dinamika prodajalk in prodajalcev v Lidlu Slovenija

Študentsko delo

Študentka_slika

Študenti, prve delovne izkušnje so nekaj posebnega in izbira prvega delodajalca je pomembna. Veseli nas, da je v naših ekipah kar nekaj študentov in študentk, ki so kariero začeli graditi pri nas.

Študentom omogočamo delo na različnih oddelkih v prodaji, skladišču in upravi, odvisno od trenutnih potreb. Ker se vsem kandidatom posvečamo z veliko mero skrbnosti in odgovornosti, postopek od oddane prijave na študentsko delo do pričetka dela traja od 2 do 4 tedne.

Vsa aktualna prosta delovna mesta za študente objavljamo na naši karierni spletni strani ali na portalih e-Študentski servisMjob in Adecco študentski servis.

 

Te zanima naš postopek zaposlovanja za študentsko delo?

Pogoji za študentsko delo

Polnoletnost in urejen študentski status sta pogoj za opravljanje študentskega dela v Lidlu Slovenija. Super je, če ob prijavi dopišeš, da imaš oba pogoja urejena.

Oddana prijava

Prosta študentska delovna mesta objavljamo na naši spletni strani kariera.lidl.si in na e-študentskem servisu. Prijave na delovno mesto zbiramo na kariera.lidl.si pod zavihkom »Prosta mesta«, v vsakem oglasu pa so navedene podrobnosti delovnega mesta, lokacija dela in urna postavka.

Prejeta prijava

Ob uspešni prijavi na svoj elektronski naslov prejmeš potrditveni e-mail. Če ga ne prejmeš oziroma imaš ob prijavi druge tehnične težave, nam piši na zaposlitev@lidl.si.

Pregled prijave

Tvojo prijavo bomo skrbno pregledali. V kolikor te prepoznamo kot bodočega Lidlovca ali Lidlovko, te pokličemo in povabimo na razgovor.

Razgovor

Na kratkem razgovoru se nam predstaviš ter izveš več o nas in o delovnem mestu, na katerega se prijavljaš. Razgovor poteka približno 30 min, lokacija razgovora pa je odvisna od delovnega mesta. Svetujemo ti, da nas na razgovoru vprašaš vse, kar te zanima o nas. Z veseljem ti bomo odgovorili.

Povratna informacija

Z naše strani prejmeš povratno informacijo o izboru ali neizboru. V primeru izbora te napotimo na zdravniški pregled, ki je financiran z naše strani. Uspešno opravljen zdravniški pregled je pogoj za opravljanje študentskega dela, poleg tega pa pri nas pred pričetkom dela opraviš tudi tečaj varstva pri delu in HACCP izobraževanje (v primeru dela v poslovalnici).