Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava

Korporativno komuniciranje

uprava-PR-maraton

"Naša primarna naloga je skrb za ugled in prepoznavnost podjetja na slovenskem trgu."

Področje korporativnega komuniciranja v Lidlu Slovenija pokriva zelo širok spekter komunikacije z javnostmi in projekte družbene odgovornosti. Naša primarna naloga je skrb za ugled in prepoznavnost podjetja na slovenskem trgu. Smo pravi sogovornik tudi za druge oddelke v Lidlu Slovenija, ki želijo aktivno vključiti ali nagovoriti naše sodelavke in sodelavce, bodisi skozi obstoječe interne komunikacijske kanale, bodisi z organizacijo internega dogodka.

lidl-promocija-zdravja3
Social media ikone

Komunikacijske aktivnosti

Naša ekipa je zadolžena za pripravo različnih komunikacijskih aktivnosti, za povezovanje z mediji, pripravo internega mesečnika Štacunar in skrb za vsebine na internem spletnem portalu. Organiziramo številne interne aktivacije ob posebnih dnevih (dan žena, pust, dan božičnih puloverjev, pa vse do izobraževalnih aktivacij na temo Rožnatega oktobra in Brkatega novembra), kot tudi v sklopu promocije zdravja.

Družbena omrežja

Skrbimo za komunikacijo na družbenih omrežjih, na Facebooku negujemo eno največjih skupnosti v Sloveniji z več kot 320 tisoč uporabniki, tudi naš Instagram profil pridno raste in šteje že več kot 40 tisoč uporabnikov, aktivni pa smo tudi na Twitterju.

uprava-stena-napis

Naše delo je dinamično, skrbno in raznovrstno, naša ekipa pa temelji na močnem timskem duhu, brez katerega številni uspehi ne bi bili mogoči.

Smo prilagodljivi, razmišljujoči, proaktivni in sposobni hitrega preklapljanja med opravili, delovni vsakdan pa si radi začinimo s smislom za humor.

Zakaj k Lidlu Slovenija?

Dinamični_slika
Povezani_slika
Pošteni_slika
Skrbni_slika
Uspešni_Slika

Smo dinamični

Živimo v dinamičnem okolju, ki vsak dan prinese kaj novega. Zato spremembe sprejemamo kot del vsakdana.

Sposobnost prilagajanja trendom, okolju in družbi je vrednota, ki jo želimo živeti v vsakem trenutku.

Smo povezani

Držimo skupaj in vemo, da se lahko zanesemo drug na drugega.

Družijo nas tudi dobrodelnost, športne aktivnosti in drugi zabavni dogodki, s katerimi krepimo dobre odnose in sodelovanje.

Smo pošteni

Poštenosti se držimo v odnosih s sodelavci, kupci in poslovnimi partnerji.

Verjamemo v iskrenost, spoštovanje in enaka pravila za vse.

Smo skrbni

Mar nam je – za naše sodelavce, kupce, širšo družbo in okolje. Prijaznost je naše osnovno vodilo v odnosu do kupcev, katerim želimo zagotavljati prijeten nakup.

Skrbnost nam je pomembna tudi v odnosu do družbe, zato aktivno prispevamo in ustvarjamo boljši svet.

Smo uspešni

Verjamemo, da uspeh ni nikoli naključje. Pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi. Ti nam omogočajo, da vseskozi rastemo in se razvijamo.

Te zanima zaposlitev na področju korporativnega komuniciranja?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Preveri aktualna prosta delovna mesta