Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Nasveti za prijavo

Nasveti

Imaš vprašanje?

Stremimo k cilju, da je naš postopek zaposlovanja hiter, učinkovit in kandidatom prijazen. S tem namenom smo zbrali nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov na njih.

Te zanima naš postopek zaposlovanja?

Oddana prijava

Na vsa razpisana prosta delovna mesta se prijavite preko naše spletne karierne strani kariera.lidl.si. V vsakem oglasu je naveden rok prijave. Ob prijavi ne pozabite priložiti ustrezne dokumentacije (življenjepis, potrdila, certifikati…).

Prejeta prijava

Ob uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrditveni e-mail. Če ga ne prejmete oziroma imate ob prijavi druge tehnične težave, nam pišite na zaposlitev@lidl.si.

Pregled prijave

Vašo prijavo bomo skrbno pregledali glede na razpisane pogoje. V kolikor najdemo ujemanje, se za vas začne postopek selekcije in izbora. Nekatera delovna mesta (npr. prodajalec) že ob prijavi vključujejo predhodno on-line testiranje.

Prvi razgovor

Sledi vabilo na razgovor, kjer se nam predstavite in izveste več o nas in delovnem mestu. Selekcijski postopki se lahko razlikujejo glede na delovno mesto in lahko vključujejo različna testiranja – v tem primeru je to navedeno že v oglasu.

Drugi razgovor

Po uspešno opravljenem prvem razgovoru sledi povabilo na drugi razgovor. Tudi tukaj se selekcijski postopki razlikujejo glede na delovno mesto in lahko vključujejo izbirni dan ali prej omenjena testiranja.

Povratna informacija

Vsak kandidat ali kandidatka prejme povratno informacijo o (ne)izboru. Uspešno opravljen zdravniški pregled je pogoj za zaposlitev, zdravniški pregled pa je financiran z naše strani.

Je tvoje vprašanje ostalo neodgovorjeno?

Prosimo, da vprašanje nasloviš na spodnji kontakt. Z veseljem ti bomo odgovorili.

uprava-razgovor-obraz
Kontakt

Kadri


E-mail: zaposlitev@lidl.si

Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Pod lipami 1
1218 Komenda