Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo podatkov pri Lidlu (različica 12.0; stanje 12. februar 2024)

Informacije o varstvu podatkov za naše karierno spletno mesto, naš zaposlitveni portal in prijavo

Zahvaljujemo se za vaše zanimanje za varstvo podatkov pri Lidlu. Ob obisku naših spletnih portalov in prijavi na zaposlitvene priložnosti v Lidlu (karierno mesto in zaposlitveni portal) vam želimo ponuditi varno in zanesljivo izkušnjo. Varovanje vaših osebnih podatkov je samo eden od načinov zagotavljanja kakovostnih storitev za stranke.

1. Na kariernem spletnem mestu

Naslednja obvestila o varstvu podatkov vam nudijo informacije o tem, na kakšen način in v kakšnem obsegu obdelujemo vaše osebne podatke pri obisku našega kariernega spletnega mesta. Osebni podatki so informacije, ki jih je mogoče neposredno ali posredno povezati z vami. Pravna podlaga za varstvo podatkov sta Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) in slovenski zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

2. Na našem zaposlitvenem portalu (ustvarjanje profila kandidata)

V naslednjih razdelkih vas bomo obvestili o tem, katere podatke obdelujemo, ko obiščete portal za zaposlovanje in se registrirate / ustvarite profil kandidata ali se neposredno prijavite na delovno mesto.

Obstaja več načinov, kako narediti prvi korak k vaši karieri v Lidlu:

  • Lahko se registrirate na portalu za zaposlovanje in aktivno ustvarite svoj profil kandidata tako, da navedete podatke o sebi in naložite dokumente, kar je osnova za morebitne prihodnje prijave.
  • Če je na voljo, lahko uporabite EasyApply , da se neposredno prijavite na zaposlitveni oglas – kar je najhitrejša pot do prijave na prosto delovno mesto v Lidlu. Vaš profil kandidata se samodejno ustvari za vas.
  • Z izpolnitvijo polj za zajem podatkov se lahko prijavite v bazen talentov. Vaš profil kandidata se samodejno ustvari za vas.

3. Ob prijavi

V naslednjem razdelku bomo pojasnili, katere vaše podatke obdelujemo, ko se prijavite na določeno delovno mesto.

4. Vaše pravice kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki