Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Prodaja

Pridi na bolje_prodaja

"V prodaji skrbimo za realizacijo sanj, idej in ciljev."

Prodaja predstavlja jedro poslovanja našega podjetja. S 68 trgovinami širom Slovenije smo dinamičen člen Lidlove verige in hkrati glavni kontakt z našimi kupci. Naši delovni procesi so enostavni, hitri in učinkoviti, zato lahko kupcem nudimo edinstveno nakupovalno izkušnjo.

Pridi na bolje_stimulativno_skladišče

 

Prijavi se in postani Lidlov prodajalec/prodajalka z odličnim plačilom in super dodatki! 

trainee_hero_prodaja

Delovni dan v prodaji

Delovna dinamika prodajalk in prodajalcev v Lidlu Slovenija

prodaja-skupinska

Ponosni smo na naše skupne uspehe, povezanost med sodelavci in dobre odnose v ekipah.

Delujemo v dinamiki, kjer je vsak dan drugačen, naša stalnica pa je razburljivost. Radi se primerjamo s športnimi ekipami, saj vsak posameznik prispeva svoj del k skupnemu cilju. Pri tem si pomagamo in se dopolnjujemo – vsak posameznik v ekipi pozna in opravlja vse delovne procese v poslovalnici.

"Všeč mi je urnik dela.

Imam mlado družino in mi prosti čas veliko pomeni."

Ana, prodajalka

Spoznajte Lidlovko Ano
Ana_dimenzije
Mičo doma

Delovni dan Lidlovega prodajalca

Mičo nas popelje skozi njegov dan

Možnost kariernega razvoja v prodaji

Prodajalec (m/ž)

Naši prodajalci so obraz Lidla in glavna vez z našimi kupci. S svojim odgovornim in predanim delom boste vsakodnevno prispevali pomemben delež k temu, kako ljudje dojemajo naše podjetje in naše izdelke. S timskim delom boste poskrbeli, da bo prodajalna delovala skladno z željami in pričakovanji naših kupcev.

Pomočnik vodje poslovne enote (m/ž)

Naslednji korak v karieri v prodaji je pomočnik vodje poslovne enote. Med odsotnostjo ali zasedenostjo vodstva trgovino vodite neodvisno in dajete tehnična navodila zaposlenim. Ko so vodje trgovine prisotne, aktivno sodelujete v vsakodnevnem poslovanju.

Namestnik vodje poslovne enote (m/ž)

Je prevzemanje odgovornosti izziv, ki ste si ga vedno želeli? Kot namestnik vodje poslovne enote boste zagotavljali nemoteno delovanje naših poslovalnic. Nadzorovali boste vse procese dnevnega poslovanja in samoiniciativno reševali vsakodnevne izzive. Odgovorno boste vodili skupino sodelavcev in skrbeli za to, da boste skupaj dosegali zastavljene cilje. Za dosego maksimalne učinkovitosti boste motivirali svoj tim in jim predajali svoje znanje ter izkušnje.

Vodja poslovne enote (m/ž)

Želite prevzeti eno od vodstvenih funkcij v podjetju Lidl Slovenija? Po obdobju intenzivnega uvajanja postanete poslovodja in prevzamete vodenje svoje trgovine. Za svojo poslovalnico boste nosili poslovno odgovornost: vodili boste tim s približno 20-25 sodelavci, usposabljali in motivirali sodelavce, skrbeli za njihov poklicni razvoj in kot naša vodilna moč na področju načrtovanja, izobraževanja, izvedbe, organizacije in nadzora odločilno prispevali k uspehu svoje prodajne enote.

Regionalni vodja prodaje (m/ž)

Regionalni vodja prodaje je ena izmed vodstvenih funkcij v našem podjetju. Po obdobju intenzivnega uvajanja postanete regionalni vodja prodaje in prevzamete vodenje svoje prodajne regije. Vodili boste tim s približno 100 sodelavci v 5 do 7 Lidlovih prodajalnah, usposabljali in motivirali sodelavce, skrbeli za njihov poklicni razvoj in kot naša vodilna moč na področju načrtovanja, izobraževanja, izvedbe, organizacije in nadzora odločilno prispevali k uspehu svoje prodajne regije.

"Najbolj ponosen sem na to, da sem postal vodja poslovne enote.

Da sem naredil ta korak v življenju in da so sodelavci z mano zadovoljni. Med seboj ne gojimo zamer in imamo odprto komunikacijo."

Aldin, vodja poslovne enote

Spoznajte Lidlovca Aldina
prodaja-ekran-VPE
 
Ponosni smo, da smo tudi v letu 2023 prepoznani kot

Te zanima delo v prodaji?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Preveri aktualna prosta delovna mesta