Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Organizacija poslovanja

uprava-hodnik-prazna

"Povezanost je tista, ki našemu delu doda neotipljivo piko na i."

V oddelku organizacije poslovanja skrbimo za upravljanje poslovnih procesov, projektno pisarno ter upravljanje tveganj. Za optimalno delovanje našega podjetja je pomembno, da imamo opredeljene standardne procese, ki jih dokumentiramo, skrbno izvajamo in iščemo možnosti za njihovo optimizacijo. V projektni pisarni skrbimo za projektno kulturo, skrbno načrtovanje projektov v podjetju in njihovo enotno metodo vodenja ter bdimo nad uravnoteženim portfeljem projektov.

uprava-stena-naravnost

 

Glede na področje dela najbolj živimo in med drugimi spodbujamo vrednoto povezanosti.

Smo usmerjeni k timskim rezultatom in podjetniškemu vidiku, pri našem delu pa nam odlično služijo dobro razvite komunikacijske veščine in socialne kompetence.

Zakaj k Lidlu Slovenija?

Uspešni_Slika
Skrbni_slika
Pošteni_slika
Prizemljenost
Povezani_slika

Uspešnost

Rastemo skupaj in presegamo sami sebe.

Uspešnost je v jedru vsega, kar počnemo. Navdaja nas s ponosom in nam utira pot za rast na osebni ravni ter kot ekipi in podjetju. Postavljamo si ambiciozne, a realistične cilje, ki jih zavzeto zasledujemo – imamo namreč velike načrte in želimo veliko doseči.

Če se srečamo z izzivi, jih spremenimo v priložnosti. Iščemo učinkovite rešitve in uporabljamo pragmatičen pristop. Tako utrjujemo svoj vodilni položaj in ustvarjamo dodano vrednost za naše kupce.

Spoštovanje

V središče vsega postavljamo ljudi.

Spoštovanje razumemo kot odprto, hvaležno in pošteno vedenje. Govorimo drug z drugim in ne drug o drugem – tako ustvarjamo kulturo,

v kateri je vsakdo cenjen. Zavzemamo se za enake možnosti, pri čemer raznolikost sprejemamo z radovednostjo in jo prepoznavamo kot prednost. Spoštljivo vedenje je temelj našega uspeha.

Zaupanje

Verjamemo drug drugemu in zaupamo drug v drugega.

Zaupanje je temelj za vse, še posebej pa za dobro sodelovanje. Zato zaupamo drug drugemu in verjamemo drug v drugega. Komuniciramo odprto in iskreno. Vsakdo se lahko zanese na nas in našo besedo, saj se držimo svojih obljub in dogovorov. Na napakah se učimo, s čimer rastemo in se razvijamo.

Prizemljenost

Razmišljamo širokopotezno, a ostajamo realni.

Prizemljenost je temelj našega uspeha in stabilnosti. Tako smo postali veliko podjetje in tako bomo rasli tudi v prihodnje, ne da bi izgubili tla pod nogami. Naše delovanje je usmerjeno k rezultatom. Poznamo svoje prednosti in pomanjkljivosti – z njimi se konstruktivno spoprijemamo. Predvsem pa drug drugega obravnavamo enakovredno in cenimo prispevek vsakega izmed nas.

 

Povezanost

Ekipa je močnejša od množice posameznikov.

Povezanost pomeni solidarnost in zvestobo. Želimo, da se vsak počuti kot del naše skupnosti, saj smo skupaj močnejši kot sami. Osredotočamo se na močne in dolgoročne odnose tako znotraj kot zunaj naše ekipe, saj vemo, da smo le skupaj uspešni.

Te zanima delo v oddelku organizacije poslovanja?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Preveri aktualna prosta delovna mesta