Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Trainee program

Trainee_sept 2021

Smo pritegnili tvoj pogled? Potem te le še odločitev loči od programa Lidlov Trainee, ki je kot nalašč za začetek ali nadaljevanje kariere v Lidlu Slovenija. 

Če si študent ali študentka, dijak ali dijakinja in obiskuješ zaključni letnik, te vabimo, da postaneš karierni začetnik ali začetnica na področju nabave ali prodaje. Tvoj karierni razvoj bodo spremljali izkušeni strokovnjaki, skozi program pa lahko v enem letu pridobiš praktična znanja z različnih strokovnih področij ter vpogled v celotno strukturo podjetja in poslovanja. No, seveda te čaka tudi reševanje zanimivih poslovnih izzivov in dinamično delo.

Si za? Potem glej naprej!

Trainee 2021_splošno

PONUJAMO:

 • pogodbo za polni delovni čas, zaposlitev za določen čas za obdobje enega leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas,
 • delo v mednarodnem  okolju,
 • karierni razvoj in možnost napredovanja
 • nova poznanstva in izkušnje,
 • podporo izkušenih mentorjev v posamičnih uvajalnih fazah,
 • spoznavanje Lidlovih procesov in strukture,
 • dinamično in zanimivo delo v poslovalnici, logističnem centru in upravi,
 • nadpovprečno plačilo 2.000 eur bruto plače/mesec,
 • službeni avto (trainee v prodaji),
 • vplačilo v 2. pokojninski steber (po prehodu zaposlitve v nedoločen čas),
 • ostale bonitete za zaposlene v sklopu družini prijaznega podjetja.

LIDLOV TRAINEE/KARIERNI ZAČETNIK V PRODAJI (M/Ž)

Se vidiš v prodaji? Potem se pridruži enoletnemu programu Lidlov Trainee in postani karierni začetnik ali začetnica v Lidlu Slovenija na področju prodaje.

Trainee v prodaji 2021

Kaj ti ponujamo?

Poleg zaposlitve za polni delovni čas in ciljne pozicije vodje poslovne enote ti tekom programa zagotavljamo podporo izkušenih strokovnjakov s področja prodaje, praktična znanja z različnih strokovnih področij ter vpogled v celotno strukturo podjetja in poslovanja. Pričakuješ lahko stabilnost ter možnost napredovanja na karierni poti vse do regionalnega vodje prodaje, ne uide pa ti tudi možnost razvoja v mednarodnem okolju ter dela v tujini.

Zakaj iščemo prav tebe?

Si dijak ali dijakinja oziroma študent ali študentka zaključnih letnikov? Te odlikujejo zavzetost, timska naravnanost, komunikativnost, zanesljivost, odgovornost in samoiniciativnost? Potem smo prepričani, da se bomo odlično ujeli, saj so prav vrednote posameznika ali posameznice za nas ključnega pomena. No, seveda ti bo prišla prav tudi pripravljenost na vsakodnevne izzive ter dinamično delo.

Kako poteka uvajalni program?

V času 12 mesečnega uvajanja spoznaš delo v poslovalnici, ki zajema delo prodajalca, pomočnika vodje poslovne enote, namestnika vodje poslovne enote in vodje poslovne enote ter kroženje v ostalih ključnih oddelkih logističnega centra in uprave. Samostojno boš vodil poslovalnico v vlogi pomočnika in namestnika vodje poslovne enote, v zadnjih 9 tednih pa se boš preizkusil v vlogi vodje poslovne enote.

Trainee iz prve roke:

Lidlovka Nina Ogorevc je uspešno opravila trainee program in je danes zaposlena kot regionalna vodja prodaje.

LIDLOV TRAINEE / KARIERNI ZAČETNIK V NABAVI (M/Ž)

Se vidiš v nabavi? Potem se pridruži enoletnemu programu Lidlov Trainee in postani karierni začetnik ali začetnica v Lidlu Slovenija na področju nabave.

Traine 2021_nabava

Kaj ti ponujamo?

Poleg zaposlitve za polni delovni čas in ciljne pozicije samostojnega nabavnika ti tekom programa zagotavljamo podporo izkušenih strokovnjakov s področja nabave, praktična znanja z različnih strokovnih področij in vpogled v celotno strukturo podjetja in poslovanja. Pričakuješ lahko stabilnost ter možnost napredovanja na karierni poti, ne uide pa ti tudi možnost razvoja v mednarodnem okolju in dela v tujini.

Zakaj iščemo prav tebe?

Si študent ali študentka zaključnih letnikov? Te odlikujejo zavzetost, timska naravnanost, komunikativnost, zanesljivost, odgovornost ter samoiniciativnost? Potem smo prepričani, da se bomo odlično ujeli, saj so prav vrednote posameznika ali posameznice za nas ključnega pomena. Sprechst du Deutsch? Odlično, saj je pogoj za delo v nabavi tudi znanje nemškega jezika.

Kako poteka uvajalni program?

V času 12 mesečnega uvajanja spoznaš delo v različnih oddelkih nabave in krožiš v ostalih ključnih oddelkih prodaje, logističnega centra in uprave. V ciljnem usposabljanju tako pričneš postopoma in samostojno prevzemati manjše in večje projekte, ki te po zaključku programa izurijo v samostojnega nabavnika.

Trainee iz prve roke:

Lidlovec Rok Liković, ki je uspešno opravil trainee program in je danes zaposlen kot vodja akcijskih izdelkov v nabavi.

Tranee 2021_glej naprej

Trainee program

USMERI POGLED V PRIHODNOST

Kako postanem Trainee?

Razpise za delovno mesto Trainee/karierni začetnik (m/ž) razpisujemo dvakrat letno: aprila in oktobra, najdete pa jih med aktualnimi prostimi delovnimi mesti. 

Področja oz. oddelki razpisanih mest so odvisni od trenutnih potreb v podjetju.