Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava
Zaznamek

Prosta delovna mesta v Lidl Slovenija

Prosta delovna mesta si lahko shranite med zaznamke.

Nazaj na prosta delovna mesta
arjavas-portret-damjan

Spoznajmo se

#mismolidlslovenija

V središče naše dejavnosti vedno postavljamo kupce. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želimo s ponudbo več kot 1800 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.

Številne nagrade in certifikati, ki smo jih prejeli v preteklih letih, so potrdilo naše uspešnosti, povezanosti in skrbnosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene, poslovne partnerje in širšo družbo.

Lidl v številkah

Lidl Slovenija je del mednarodne Skupine Lidl, na slovenskih tleh pa smo prisotni od leta 2007.

prodaja-poslovalnica3

10.800 trgovin

Skupina Lidl

62 trgovin

Lidl Slovenija

prodaja-portret

287.000 zaposlenih

Skupina Lidl

1.900 zaposlenih

Lidl Slovenija

Naše vrednote

Pomembno nam je, da nas pri delu spremljajo naše vrednote. Zadali smo si cilj, da izberemo takšne, ki resnično odražajo našo kulturo, skupne cilje in so hkrati povezane z našo identiteto. Ponosni smo, da vrednote uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost dejansko živimo. Vrednotam smo namreč skrbno izbrali specifična vedenja - le tako lahko namreč vemo, po katerih tipičnih vedenjih prepoznamo, da so vrednote naš način življenja.

skladisce-podajanje-izdelkov
prodaja-pekarna-zenska
uprava-pisarna
uprava-portret-roza
ekipa-highfive

Smo dinamični

Živimo v dinamičnem okolju, ki vsak dan prinese kaj novega. Zato spremembe sprejemamo kot del vsakdana.

Sposobnost prilagajanja trendom, okolju in družbi je vrednota, ki jo želimo živeti v vsakem trenutku.

Smo povezani

Držimo skupaj in vemo, da se lahko zanesemo drug na drugega.

Družijo nas tudi dobrodelnost, športne aktivnosti in drugi zabavni dogodki, s katerimi krepimo dobre odnose in sodelovanje.

Smo pošteni

Poštenosti se držimo v odnosih s sodelavci, kupci in poslovnimi partnerji.

Verjamemo v iskrenost, spoštovanje in enaka pravila za vse.

Smo skrbni

Mar nam je – za naše sodelavce, kupce, širšo družbo in okolje. Prijaznost je naše osnovno vodilo v odnosu do kupcev, katerim želimo zagotavljati prijeten nakup.

Skrbnost nam je pomembna tudi v odnosu do družbe, zato aktivno prispevamo in ustvarjamo boljši svet.

Smo uspešni

Verjamemo, da uspeh ni nikoli naključje. Pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi. Ti nam omogočajo, da vseskozi rastemo in se razvijamo.

Zakaj k Lidlu Slovenija?

V Lidlu rastemo in se širimo po zaslugi naših sodelavcev. Zavedamo se, da dobro plačilo ni edini dejavnik pri izboru delodajalca, zato smo izdelali natančen sistem razvoja zaposlenih in aktivnosti v okviru skrbi za zaposlene. Ker imamo različne interese, želje in potrebe, ponujamo zaposlenim pisano paleto ugodnosti, kjer vsak najde nekaj zase.

Smo družini prijazno podjetje

Druzini-prijazno-podjetje

Ponosni smo na certifikat Družini prijazno podjetje. Leta 2014 smo prejeli osnovnega (oranžnega), za mnoge izvedene aktivnosti za lažje usklajevanje delovnih in zasebnih obveznosti pa smo konec leta 2017 prejeli tudi polni, modri certifikat DPP.

Certifikat Družini prijazno podjetje v Sloveniji podeljuje inštitut Ekvilib. Namen certifikata je usmerjati organizacije pri iskanju in razvoju praks, ki zaposlenim omogočajo lažje usklajevanje poklicnih in zasebnih obveznosti. Več o certifikatu si lahko preberete na www.certifikatdpp.si.

Smo med najboljšimi delodajalci na svetu

prodaja-skupinska

V letu 2017 in 2018 smo prejeli mednarodni certifikat »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«. Certifikat podeljuje uveljavljena mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute, prejmejo pa ga podjetja, ki s svojimi izjemnimi kadrovskimi praksami, razvojnimi programi za zaposlene ter skrbjo za pozitivno in prijetno delovno okolje izstopajo v svetovnem merilu.

Več o certifikatu si lahko preberete na https://www.top-employers.com/en/.

Ustvarjamo boljši svet

dogodek-paraolimpijci

Vsako podjetje deluje in sobiva z ljudmi in okoljem, na katere vpliva na različne načine in soustvarja kakovost življenja v lokalnem in širšem okolju. V Lidlu Slovenija želimo ustvarjati boljši svet in k temu s pozitivnim zgledom spodbujati naše zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Skupaj namreč lahko dosežemo nemogoče. Naša trajnostna pobuda Ustvarimo boljši svet temelji na petih stebrih: družba, okolje, zaposleni, ponudba in poslovni partnerji. Več na https://www.boljsi-svet.si/.

Iščete zaposlitev po vaših željah?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Poiščite svojo priložnost!
Verkauf-Ananas-16zu9