Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Spoznajmo se

Spoznajmo se_hero

#mismolidlslovenija

V središče naše dejavnosti vedno postavljamo kupce. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želimo s ponudbo več kot 2300 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.

Številne nagrade in certifikati, ki smo jih prejeli v preteklih letih, so potrdilo naše uspešnosti, povezanosti in skrbnosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene, poslovne partnerje in širšo družbo.

Lidl v številkah

Lidl Slovenija je del mednarodne Skupine Lidl, na slovenskih tleh pa smo prisotni od leta 2007.

Števile_mreža

več kot 12.200 trgovin

Skupina Lidl

67 trgovin

Lidl Slovenija

Številke_skupina

376.000 zaposlenih

Skupina Lidl

1.900 zaposlenih

Lidl Slovenija

Naše vrednote

Pomembno nam je, da nas pri delu spremljajo naše vrednote. Zadali smo si cilj, da izberemo takšne, ki resnično odražajo našo kulturo, skupne cilje in so hkrati povezane z našo identiteto. Ponosni smo, da vrednote uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost dejansko živimo. Vrednotam smo namreč skrbno izbrali specifična vedenja - le tako lahko namreč vemo, po katerih tipičnih vedenjih prepoznamo, da so vrednote naš način življenja.

Dinamični_slika
Pošteni_slika
Povezani_slika
Skrbni_slika
Uspešni_Slika

Smo dinamični

Živimo v dinamičnem okolju, ki vsak dan prinese kaj novega. Zato spremembe sprejemamo kot del vsakdana.

Sposobnost prilagajanja trendom, okolju in družbi je vrednota, ki jo želimo živeti v vsakem trenutku.

Smo pošteni

Poštenosti se držimo v odnosih s sodelavci, kupci in poslovnimi partnerji.

Verjamemo v iskrenost, spoštovanje in enaka pravila za vse.

Smo povezani

Držimo skupaj in vemo, da se lahko zanesemo drug na drugega.

Družijo nas tudi dobrodelnost, športne aktivnosti in drugi zabavni dogodki, s katerimi krepimo dobre odnose in sodelovanje.

Smo skrbni

Mar nam je – za naše sodelavce, kupce, širšo družbo in okolje. Prijaznost je naše osnovno vodilo v odnosu do kupcev, katerim želimo zagotavljati prijeten nakup.

Skrbnost nam je pomembna tudi v odnosu do družbe, zato aktivno prispevamo in ustvarjamo boljši svet.

Smo uspešni

Verjamemo, da uspeh ni nikoli naključje. Pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi. Ti nam omogočajo, da vseskozi rastemo in se razvijamo.

Zakaj k Lidlu Slovenija?

V Lidlu rastemo in se širimo po zaslugi naših sodelavcev. Zavedamo se, da dobro plačilo ni edini dejavnik pri izboru delodajalca, zato smo izdelali natančen sistem razvoja zaposlenih in aktivnosti v okviru skrbi za zaposlene. Ker imamo različne interese, želje in potrebe, ponujamo zaposlenim pisano paleto ugodnosti, kjer vsak najde nekaj zase.

EB awards 23

Ponosni smo, da so bili naši projekti na področju znamčenja delodajalca ponovno prepoznani na regionalnem dogodku Employer Brand Awards Adria 2023
Slavili smo v kategorijah Najboljša znamka delodajalca v sektorju trgovine na drobno (Best employer brand in retail sector), Velika nagrada za Slovenijo (Grand Prix Slovenia) in Najboljši program dobrega počutja zaposlenih (Best well-being program) za strategijo dobrega počutja zaposlenih »Dober lajf.«

Prejete nagrade razumemo kot potrditev, da Lidl Slovenija v ospredje svojega delovanja vseskozi postavlja svoje zaposlene ter z inovativni pristopi in stalno skrbjo za zagotavljanje kar najboljših pogojev dela uspešno nagovarja raznolike ciljne skupine na izzivov polnem trgu zaposlovanja.

Več o nagradah si lahko preberete tukaj.

Smo med najboljšimi delodajalci na svetu

Te 2024

V letih 2024, 2023, 2022, 2018 in 2017 smo prejeli mednarodni certifikat »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«.

Certifikat podeljuje uveljavljena mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute, prejmejo pa ga podjetja, ki s svojimi izjemnimi kadrovskimi praksami, razvojnimi programi za zaposlene ter skrbjo za pozitivno in prijetno delovno okolje izstopajo v svetovnem merilu.

Več o certifikatu si lahko preberete na https://www.top-employers.com/en/.

Smo družini prijazno podjetje

Druzini-prijazno-podjetje

Ponosni smo na certifikat Družini prijazno podjetje. Leta 2014 smo prejeli osnovnega (oranžnega), za mnoge izvedene aktivnosti za lažje usklajevanje delovnih in zasebnih obveznosti pa smo konec leta 2017 prejeli tudi polni, modri certifikat DPP.

Certifikat Družini prijazno podjetje v Sloveniji podeljuje inštitut Ekvilib. Namen certifikata je usmerjati organizacije pri iskanju in razvoju praks, ki zaposlenim omogočajo lažje usklajevanje poklicnih in zasebnih obveznosti. Več o certifikatu si lahko preberete na www.certifikatdpp.si.

Ustvarjamo boljši svet

dogodek-paraolimpijci

Vsako podjetje deluje in sobiva z ljudmi in okoljem, na katere vpliva na različne načine in soustvarja kakovost življenja v lokalnem in širšem okolju. V Lidlu Slovenija želimo ustvarjati boljši svet in k temu s pozitivnim zgledom spodbujati naše zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Skupaj namreč lahko dosežemo nemogoče. Naša trajnostna pobuda Ustvarimo boljši svet temelji na petih stebrih: družba, okolje, zaposleni, ponudba in poslovni partnerji. Več na https://www.boljsi-svet.si/.

Iščeš zaposlitev po vaših željah?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Poišči svojo priložnost!