Preprosto več za vas.
Prosta mesta Prijava Zaznamek

Razvoj zaposlenih

prodaja-pekarna-VPE

 

Vaš strokovni in osebni razvoj v Lidlu ne bosta stvar naključja, temveč rezultat natančno definiranega sistema razvoja kadrov. Podlaga takemu razvoju je obsežna ponudba usposabljanj in izobraževanj, ki jih nudimo znotraj našega podjetja. Pri razvoju vsakega posameznika so zelo pomembne povratne informacije, zato dajemo velik poudarek rednim razgovorom vodij s sodelavci, s katerimi se oceni pretekla uspešnost in se določijo razvojni cilji vsakega posameznika.

Velik poudarek dajemo enakopravnosti in povsem samoumevno je, da zagotavljamo takšno delovno okolje, kjer so vsi zaposleni, ne glede na spol, narodnost, raso ali vero, spoštovani in so jim omogočene enake možnosti.

Uvajanje

Paket za novozaposlene

Ob podpisu pogodbe o zaposlitvi prejmete zaposlitveno mapo s ključnimi informacijami in paket dobrodošlice.

Pozdravni dan

Povabimo vas na Pozdravni dan, kjer na prvi delovni dan spoznate nove sodelavce in našo kulturo.

Načrt uvajanja

Prejemete načrt uvajanja, ki je pripravljen glede na strokovne potrebe in služi kot vaša priprava na dobro in učinkovito opravljanje dela.

Mentorstvo

Za sodelavce v prodaji in skladišču imamo razvit sistem mentorstva, ki pripomore k prenosu znanja iz teorije v prakso. Dodelimo vam mentorja, ki je posebej usposobljen za interni prenos znanja.

Botrstvo

Dodelimo vam tudi botra, ki vam pomaga pri začetni vključitvi v naše okolje. Boter je oseba, ki je pri nas zaposlena že dalj časa, ima veliko izkušenj z delom v Lidlu in vam z veseljem odgovori na vsa neformalna vprašanja.

"Najbolj ponosen sem na to, da sem postal vodja poslovne enote.

Da sem naredil ta korak v življenju in da so sodelavci z mano zadovoljni. Med seboj ne gojimo zamer in imamo odprto komunikacijo."

Aldin, vodja poslovne enote

Spoznajte Lidlovca Aldina
prodaja-ekran-VPE

Razvoj zaposlenih

prodaja-highfive

Talent management

Talent Management proces nam omogoča prepoznavanje talentov, spremljanje vašega napredka in razvoj kompetenc.

Odvija se celo leto in je sestavljen iz različnih faz: določanje delovne uspešnosti, razvojni pogovori in sestava razvojnih načrtov.

skladisce-logistika-portret

E-učenje

Uporaba digitalnih poti za učenje je pri nas stalna praksa že nekaj let.

Na ta način organiziramo obvezna šolanja in uvajanja, saj nam to omogoča večjo prilagodljivost – v večini primerov boste sami izbrali čas šolanja.

skladisce-skladiscnici-objem

Vodenje z vrednotami

Vrednote vpletamo v način vodenja.

Tako so nastale Lidlove usmeritve vodenja, ki smo jih poimenovali High Five (Daj petko). Z njimi dosegamo zastavljene cilje, presegamo hierarhične meje in med seboj sodelujemo.

skladisce-skupinska-sestanek2

Delavnice in seminarji

Organiziramo delavnice, seminarje in predavanja, ki se dotikajo področij komuniciranja, zdrave prehrane, športa, zmanjševanja kajenja in ostalih koristnih nasvetov.

uprava-kavc

Inovativnost

Spodbujamo inovativnost in prebojne ideje! Za ta namen smo razvili posebno aplikacijo Genijal'c, prek katerega boste lahko oddali svoje genialne ideje, za uspešno implementirane pa prejeli finančno nagrado.

Iščeš zaposlitev v podjetju, ki vlaga v razvoj zaposlenih?

Smo veliko mednarodno podjetje s široko razširjenimi področji dela.

Poišči svojo priložnost!