Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Zaposlitev v upravi

Mojo natančnost
in občutek za ljudi
v Lidlu zelo cenijo.

Lidija, vodja oglaševanja

Delo v upravi
play play Zakaj Lidl?

Karierni začetniki

Zame je bil
trainee program
neprecenljiva izkušnja.

Alen, vodja posebnih projektov

Trainee program
 • Zakaj Lidl?

  Si želite začeti svojo poklicno pot v stabilnem, mednarodnem podjetju, ki hitro raste? Potem ste prišli na pravo mesto. Lidl Slovenija nudi dinamično okolje, kjer ni prostora za monotono delo. Privlačno plačilo in top ekipa sta zagotovilo na vaši poti. Držimo skupaj, ustvarjamo nove zgodbe in s strastjo do uspeha skupaj premagamo vsak izziv. Pridruži se naši ekipi!

  » Lidlov svet je svet priložnosti.
 • Smo med najboljšimi delodajalci na svetu!

  V letih 2017 in 2018 nam je mednarodna ustanova Top Employers Institute podelila certifikat, s katerim potrjuje odličnost naših zavzemanj za zaposlene.

  Ponosni smo, da se s priznanjem "Top Employer" Lidl Slovenija uvršča med najuglednejše slovenske in svetovne delodajalce. Odličnost uveljavljenih praks na kadrovskem področju v ospredje postavlja razvoj sodelavcev in ohranjanje organizacijske kulture, ki temelji na skupnih vrednotah. Top rezultate dosegamo s povezanostjo Lidlove ekipe.

  Lidl Slovenija je TOP!

  » Več o Top Employer certifikatu
 • DPP

  Lidl Slovenija je družini prijazno podjetje

  V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo leta 2014 v okviru osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje inštitut Ekvilib, sprejeli 17 ukrepov, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. V letu 2017 je revizijski proces s strani Inštituta Ekvilib potrdil našo uspešno izvedbo vseh začrtanih ukrepov in nam podelil polni (modri) certifikat. Predvsem so pohvalili naše izredno koristne prakse in bogate programe za zaposlene. Glede na delovni proces in ostala podjetja v panogi smo tako po številu kot vsebini ukrepov pokazali visoko zavezanost pomenu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.

  » Ukrepi v sklopu projekta Družini prijazno podjetje
 • Naši sodelavci prvi ambasadorji Lidla Slovenija

  Na naši prenovljeni karierni strani so v središču naši sodelavci. Za en dan so se prelevili v zvezde pred fotografskim objektivom in postali del naše nove podobe. Sprehodite se po naši karierni strani, preberite si podrobnosti o delu pri Lidlu, spoznajte področja dela v prodaji, skladišču in upravi, oglejte si galerijo in videoteko ter spoznajte naš tim.

  » Utrinke s fotografiranja si oglejte v galeriji.
 • Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto

  Kandidatke in kandidate vabimo, da se prijavijo izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da v oglasu za prosto delovno mesto kliknete na gumb "Prijavite se". Vlog prejetih po drugi poti (eletronska pošta, navadna pošta,...) ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.

  » Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto