Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

12) Detail page stage 2637

Pri delu lahko uporabim
vso znanje, ki mi ga
je dal Lidl.

Maja, oddelek blagovno načrtovanje

Karierni začetnik / Trainee za prodajo (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 18-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Področje prodaje deluje kot vmesnik med Lidlovimi prodajalnami in logističnim centrom, njegova poglavitna naloga pa je organizacija in optimiranje samih prodajnih aktivnosti. Le tesno povezovanje struktur in delovanja v prodajalnah ter centralnem skladišču omogoča učinkovito spodbujanje nenehne in hitre rasti poslovanja. Z upoštevanjem organizacijskih, tehničnih in zakonskih pogojev razvijajo nove delovne modele in koncepte za naše poslovalnice in centralno skladišče.

Nudimo vam:

Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.000 EUR bruto/mesec) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V treh korakih do cilja:

  • 1,5 mesecev osnovnega usposabljanja na področju prodaje, kjer boste po metodi izkustvenega učenja ob delu spoznali delo v poslovalnici in skladišču.
  • 7,5 mesecev usmerjenega usposabljanja v prodaji, kjer boste natančno spoznali vse operativne naloge in procese v poslovalnici.
  • 9 mesecev poglobljenega usposabljanja, kjer boste spoznali in prevzeli delo regionalnega vodje prodaje in pričeli s prevzemanjem večjih odgovornosti za posebne projekte v prodaji.

Kaj pričakujemo od vas:

  • Uspešno zaključen univerzitetni študij z znanjem na zgoraj navedenem področju.
  • Pripravljenost na učenje novih stvari in izobraževanje na različnih področjih poslovanja.
  • Samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter usmerjenost k ciljem.
  • Vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Ne več kot dve leti delovnih izkušenj, nekaj od tega morda že v tujini.
  • Uspešna izvedba in predstavitev projektne naloge, ki jo pripravljate 12 mesecev. V tem času boste prišli v stik z različnimi oddelki in situacijami, kjer poglobljeno rešujete in optimirate zadano tematiko.

Podrobnosti za prijavo:

Smo vzbudili vaše zanimanje? S klikom na »Prosta delovna mesta« lahko preverite trenutna razpisana mesta.

Prosta delovna mesta