Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

12) Detail page stage 2678

Rad sem pri Lidlu,
ker se tukaj razvijam.

David Davorin, oddelek nabava

Karierni začetnik / Trainee za nabavo (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 12-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Uživali boste v samostojnem iskanju popolne ponudbe, kjer se boste lahko zanesli na zaledje velikega in uspešnega mednarodnega podjetja. Kot trainee v nabavi boste izdelke spoznali z inovativnimi analizami trendov, planirali boste razvoj našega sortimenta in osvojili odlične tehnike pogajanj. Osredotočeni boste na detajle, a obenem s širokim pogledom nad poslovanjem neprestano izboljševali in razvijali ponudbo.

Že tekom izbirnega postopka boste spoznali, kako izgleda delo v resorju nabave. Po zaključku razpisa in izbiranja prijav, kandidate povabimo na spoznavni dan. Na tem dnevu spoznate naše nabavnike in skozi različne naloge dobite širok vpogled v njihov delovni dan. Drugi korak izbirnega postopka predstavlja izbirni dan, kjer boste skozi prilagojene naloge zelo poglobljeno spoznali, s kakšnimi izzivi se nabavniki srečujejo. Vsekakor je pred vami izredno zanimiva izkušnja.

Nudimo vam:

Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.
Nudimo vam odličen program 12 mesečnega uvajanja, kjer boste spoznali vsa bistvena področja nabave in povezanih področij. Čakajo vas raznolike in zanimive delovne naloge, ki predstavljajo vsakodnevne nove izzive.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.000 EUR bruto/mesec) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V treh korakih do cilja:

 • 6 mesecev boste spoznavali naše ključne poslovne procese. Spoznavali boste delo v različnih oddelkih nabave, logističnega centra, uprave ter v poslovalnicah.
 • 3 mesece boste v tujini poglobljeno spoznavali vaše ciljno področje dela.
 • 3 mesece boste delali samostojno na raznovrstnih projektih pod mentorstvom izkušenih sodelavcev.

Kaj pričakujemo od vas:

 • Uspešno zaključen univerzitetni študij s področja ekonomije oz. druge ustrezne smeri.
 • Zelo dobro znanje nemškega jezika.
 • Izrazita želja po delu v nabavi.
 • Največ dve leti delovnih izkušenj.
 • Dobro poznavanje MS Office orodja Excela.
 • Samostojnost, ambicioznost in samoiniciativnost.
 • Izražene analitične sposobnosti in suveren nastop.
 • Vozniško dovoljenje B kategorije.
 • Uspešna izvedba in predstavitev projektne naloge, ki jo pripravljate 12 mesecev. V tem času boste prišli v stik z različnimi oddelki in situacijami, kjer poglobljeno rešujete in optimirate zadano tematiko.

Podrobnosti za prijavo:

Smo vzbudili vaše zanimanje? S klikom na »Prosta delovna mesta« lahko preverite trenutno razpisana mesta.

Prosta delovna mesta