Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

12) Detail page stage 2631

Uvajamo vedno nove
sisteme in gremo
v korak s časom.

Peter, oddelek IT sistemi

Karierni začetnik / Trainee za informatiko in sistemske projekte (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 18-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Uspeh modernega trgovskega podjetja je v veliki meri odvisen od tega, ali so prave informacije na razpolago ob pravem času in na pravem mestu. Pri Lidlu za to skrbimo v oddelku za informatiko in sistemske projekte. V oddelku zagotavljamo kvalitetne storitve poslovalnicam, logističnemu centru in upravi ter tako podpiramo in optimiramo poslovne procese povsod tam, kjer se uporabljajo IT sistemi. Ključni element je zagotavljanje stabilne in varne IT infrastrukture.

Nudimo vam:

Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.000 EUR mesec/bruto) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V treh korakih do cilja:

  • 2,5 meseca osnovnega usposabljanja, kjer boste spoznali svoje strokovno področje ter boste po metodi izkustvenega učenja ob delu spoznali operativne naloge in procese v poslovalnici in skladišču.
  • 10,5 meseca usmerjenega usposabljanja: intenzivno se boste uvajali tako na vašem strokovnem področju kot tudi na drugih povezanih področjih v podjetju. Delno boste začeli prevzemati prve projekte in sodelovali pri opravljanju vsakodnevnega dela. V tem času boste imeli tudi priložnost izpopolniti svoje znanje nemškega jezika.
  • 5 mesecev poglobljenega usposabljanja: nadaljevali boste usposabljanje na vašem strokovnem področju tako v tujini kot v Sloveniji.

Kaj pričakujemo od vas:

  • Uspešno zaključen univerzitetni študij z znanjem na zgoraj navedenem področju.
  • Pripravljenost na učenje novih stvari in izobraževanje na različnih področjih poslovanja.
  • Samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter usmerjenost k ciljem.
  • Osnovno znanje nemščine.
  • Vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Ne več kot dve leti delovnih izkušenj, nekaj od tega morda že v tujini.
  • Uspešna izvedba in predstavitev projektne naloge, ki jo pripravljate 12 mesecev. V tem času boste prišli v stik z različnimi oddelki in situacijami, kjer poglobljeno rešujete in optimirate zadano tematiko.

Podrobnosti za prijavo:

Smo vzbudili vaše zanimanje? S klikom na »Prosta delovna mesta« lahko preverite trenutno razpisana mesta.

Prosta delovna mesta