Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Zaposlitev v upravi

Mojo natančnost
in občutek za ljudi
v Lidlu zelo cenijo.

Lidija, vodja oglaševanja

Delo v upravi
play play Zakaj Lidl?
 • Pomembno obvestilo

  Zaradi razmer v povezavi z COVID-19 smo v podjetju Lidl Slovenija sprejeli začasne ukrepe v postopku izbora in selekcije kandidatov.

  Z namenom zagotavljanja vaše varnosti in varnosti naših zaposlenih vse zaposlitvene razgovore do nadaljnjega izvajamo s pomočjo digitalnih orodij, s katerimi nadomestimo osebna srečanja.

  Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na zaposlitev@lidl.si.

  Hvala za vaše sodelovanje, strpnost in odgovornost.

  Lidlov zaposlitveni tim

 • Smo med najboljšimi delodajalci na svetu!

  V letih 2017 in 2018 nam je mednarodna ustanova Top Employers Institute podelila certifikat, s katerim potrjuje odličnost naših zavzemanj za zaposlene.

  Ponosni smo, da se s priznanjem "Top Employer" Lidl Slovenija uvršča med najuglednejše slovenske in svetovne delodajalce. Odličnost uveljavljenih praks na kadrovskem področju v ospredje postavlja razvoj sodelavcev in ohranjanje organizacijske kulture, ki temelji na skupnih vrednotah. Top rezultate dosegamo s povezanostjo Lidlove ekipe.

  Lidl Slovenija je TOP!

  » Več o Top Employer certifikatu
 • DPP

  Lidl Slovenija je družini prijazno podjetje

  V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo leta 2014 v okviru osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje inštitut Ekvilib, sprejeli 17 ukrepov, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. V letu 2017 je revizijski proces s strani Inštituta Ekvilib potrdil našo uspešno izvedbo vseh začrtanih ukrepov in nam podelil polni (modri) certifikat. Predvsem so pohvalili naše izredno koristne prakse in bogate programe za zaposlene. Glede na delovni proces in ostala podjetja v panogi smo tako po številu kot vsebini ukrepov pokazali visoko zavezanost pomenu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.

  » Ukrepi v sklopu projekta Družini prijazno podjetje
 • Naši sodelavci prvi ambasadorji Lidla Slovenija

  Na naši karierni strani so v središču naši sodelavci in sodelavke. Sprehodite se po naši karierni strani, preberite si podrobnosti o delu pri Lidlu, spoznajte področja dela v prodaji, skladišču in upravi, oglejte si galerijo in spoznajte naš tim.

 • Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto

  Kandidatke in kandidate vabimo, da se prijavijo izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da v oglasu za prosto delovno mesto kliknete na gumb "Prijavite se". Vlog prejetih po drugi poti (eletronska pošta, navadna pošta,...) ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.

  » Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto