Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Zaposlitveni razgovori

  • Osebni razgovor: Zaposlitveni razgovor lahko poteka na sedežu našega podjetja ali na kateri izmed naših dislociranih enot ali poslovalnic. Termin razgovora uskladimo individualno z vsakim kandidatom. Pred zaposlitvijo opravimo s kandidati vsaj dva zaposlitvena razgovora.
    Zaželeno je, da se na razgovor dobro pripravite. Pričakujemo, da si pred razgovorom preberete čim več informacij o našem podjetju in o delovnem mestu, za katerega se prijavljate. Prosili vas bomo, da se nam predstavite. Pri osebni predstavitvi ne pozabite izpostaviti svojih izkušenj, ki ste jih pridobili in vaših dobrih lastnosti, ki vam omogočajo, da boste delo za katerega se prijavljate, opravljali kar najbolje. Pri odgovarjanju na vprašanja bodite to kar ste, iskreni in pristni. Navdušite nas s svojimi izkušnjami, svojo osebnostjo in energijo.
  • Telefonski razgovor: Velikokrat opravimo tudi telefonski razgovor, ki je namenjen preverjanju in dopolnitvi informacij iz življenjepisa ter oceni, ali se vaše predstave o delovnih nalogah ujemajo z dejanskimi nalogami delovnega mesta. Odvisno od zahtev delovnega mesta lahko telefonski razgovor vključuje tudi preverjanje znanja tujega jezika. V kolikor tisti čas, ko vas pokličemo ne bi mogli opravljati telefonskega pogovora, nam to povejte in skupaj se bomo dogovorili za alternativni termin razgovora.

<< Nazaj na pregled