Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Povezujejo nas
skupne vrednote.

avatar1

Vrednote

V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo skupne cilje. Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so: uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost. Vsem sodelavcem smo jih predstavili na skupnem dogodku, ki smo ga poimenovali Navdih.

Mi smo Lidl Slovenija. Spoznajte nas.

Smo uspešni.

V Lidlu Slovenija verjamemo, da uspeh ni nikoli naključje. Pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi. Ti nam omogočajo, da vseskozi rastemo in se razvijamo.

Smo dinamični.

Živimo v dinamičnem okolju, ki vsak dan prinese kaj novega. Zato spremembe sprejemamo kot del vsakdana. Sposobnost prilagajanja trendom, okolju in družbi je vrednota, ki jo želimo živeti v vsakem trenutku. Poimenovali smo jo dinamičnost.

Smo pošteni.

Poštenosti se držimo v odnosih s sodelavci, kupci in poslovnimi partnerji. Verjamemo v iskrenost, spoštovanje in enaka pravila za vse.

Smo skrbni.

Mar nam je – za naše sodelavce, kupce, širšo družbo in okolje. Prijaznost je naše osnovno vodilo v odnosu do kupcev, katerim želimo zagotavljati prijeten nakup. Skrbnost nam je pomembna tudi v odnosu do družbe, zato aktivno prispevamo in ustvarjamo boljši svet.

Smo povezani.

V naših ekipah držimo skupaj in vemo, da se lahko zanesemo drug na drugega. Družijo nas tudi dobrodelnost, športne aktivnosti in drugi zabavni dogodki, s katerimi krepimo dobre odnose in sodelovanje.