Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

12) Detail page stage 2638

Brezhibnost logistike
zagotavljamo z dobrim
sodelovanjem.

Bojan, oddelek priprava blaga

Karierni začetnik / Trainee za skladiščno poslovanje in logistiko (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 18-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Osnovna področja odgovornosti skladiščnega poslovanja in logistike obsegajo organizacijo in izvajanje skladiščenja, komisioniranja, transporta in ravnanja z odpadki. Uporaba najsodobnejših tehnologij in optimalnih konceptov pretovarjanja dostavljenega in odhodnega blaga nam omogočajo obdelavo velikih količin blaga, s čimer zagotavljamo najvišje standarde kvalitete in svežine. Iz našega centralnega skladišča oskrbujemo prodajalne po celotni Sloveniji, ponekod tudi večkrat dnevno.

Nudimo vam:

Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.000 EUR bruto/mesec) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V treh korakih do cilja:

  • 1,5 mesecev osnovnega usposabljanja, kjer boste po metodi izkustvenega učenja ob delu spoznali delo v poslovalnici in skladišču.
  • 9,5 mesecev usmerjenega usposabljanja v skladišču, kjer boste natančno spoznali vse operativne naloge in procese v skladišču in logistiki.
  • 7 mesecev poglobljenega usposabljanja na strokovnem področju v skladišču in logistiki, kjer boste pričeli s prevzemanjem večjih odgovornosti za posebne projekte.

Kaj pričakujemo od vas:

  • Uspešno zaključen univerzitetni študij z znanjem na zgoraj navedenem področju.
  • Pripravljenost na učenje novih stvari in izobraževanje na različnih področjih poslovanja.
  • Samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter usmerjenost k ciljem.
  • Vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Ne več kot dve leti delovnih izkušenj, nekaj od tega morda že v tujini.
  • Uspešna izvedba in predstavitev projektne naloge, ki jo pripravljate 12 mesecev. V tem času boste prišli v stik z različnimi oddelki in situacijami, kjer poglobljeno rešujete in optimirate zadano tematiko.

Podrobnosti za prijavo:

Smo vzbudili vaše zanimanje? S klikom na »Prosta delovna mesta« lahko preverite trenutno razpisana mesta.

Prosta delovna mesta