Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

12) Detail page stage 2633

Kot trainee sem pridobila
ogromno neprecenljivih
izkušenj.

Živa, oddelek korporativno komuniciranje

Karierni začetnik / Trainee za za korporativno komuniciranje (m/ž)

Podrobneje spoznajte zanimiv svet enega vodilnih evropskih trgovcev: ponujamo vam posamezniku prikrojen 18-mesečni trainee program, ki nadarjenim diplomantom ponuja možnost, da se s praktičnimi znanji usposobijo za samostojno delo. Po uspešno zaključenem usposabljanju se boste lahko zaposlili na sedežu podjetja Lidl Slovenija ali nadaljevali poklicno kariero v tujini.

Področje korporativnega komuniciranja (PR) je odgovorno za notranje ter zunanje korporativno in produktno komuniciranje. Zunanjo javnost predstavljajo naši kupci, s katerimi komuniciramo na družabnih omrežjih (Facebook in Twitter), na katerih izvajamo promocijske in komunikacijske aktivnosti, denimo promoviramo Lidlovo ponudbo, objavljamo različne novice o podjetju, recepte, namige, pripravljamo nagradne igre, predvsem pa vestno odgovarjamo na vsa zastavljena vprašanja. Zunanjo javnost predstavljajo tudi mediji ter društva in ustanove, ki se na nas obračajo s prošnjami za donacije in sponzorstva. Drugi del dela PR službe se nanaša na interno javnost, vse sodelavke in sodelavce v podjetju. Tu komuniciranje poteka preko našega internega časopisa za zaposlene, timskih vaj in projektov v podjetju samem. A to seveda še ni vse - v PR službi skrbimo za projekte promocije zdravja med zaposlenimi, snujemo različne dogodke, dobrodelne projekte in podobno.

Nudimo vam:

Zavedamo se, da kot karierni začetnik, ki se prvič vključuje v poslovni svet, ne boste imeli odgovorov na vsa vprašanja. Da bi svoje potenciale razvili kar najbolje, vam bodo tekom sistematičnega in prikrojenega uvajalnega programa ob strani stali izkušeni mentorji. Navezovali boste pomembne stike, sodelovali v ciljno usmerjenem usposabljanju in razvoju ter si nabirali pomembne delovne izkušnje.

Nudimo nadpovprečno plačilo (2.000 EUR bruto/mesec) in delo z odlično ekipo v stabilnem mednarodnem poslovnem okolju. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

V treh korakih do cilja:

  • 2,5 meseca osnovnega usposabljanja, kjer boste spoznali svoje strokovno področje ter boste po metodi izkustvenega učenja ob delu spoznali operativne naloge in procese v poslovalnici in skladišču.
  • 10,5 meseca usmerjenega usposabljanja: intenzivno se boste uvajali tako na vašem strokovnem področju kot tudi na drugih povezanih področjih v podjetju. Delno boste začeli prevzemati prve projekte in sodelovali pri opravljanju vsakodnevnega dela. V tem času boste imeli tudi priložnost izpopolniti svoje znanje nemškega jezika.
  • 5 mesecev poglobljenega usposabljanja: nadaljevali boste usposabljanje na vašem strokovnem področju tako v tujini kot v Sloveniji.

Kaj pričakujemo od vas:

  • Uspešno zaključen univerzitetni študij z znanjem na zgoraj navedenem področju.
  • Pripravljenost na učenje novih stvari in izobraževanje na različnih področjih poslovanja.
  • Samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter usmerjenost k ciljem.
  • Osnovno znanje nemščine.
  • Vozniško dovoljenje B kategorije.
  • Ne več kot dve leti delovnih izkušenj, nekaj od tega morda že v tujini.

Podrobnosti za prijavo:

Smo vzbudili vaše zanimanje? S klikom na »Prosta delovna mesta« lahko preverite trenutno razpisana mesta.

Prosta delovna mesta