Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Povezanost

Svoj navdih najdemo v povezanosti.

Skupaj ustvarjamo prijetno delovno okolje.

Ponosni smo na svoje zmage in zagnane ekipe.

 

Mi smo Lidl Slovenija. Sodelavci ustvarjamo naše podjetje in pišemo zgodbo o uspehu. Timski duh se še posebej izrazi na naših skupnih srečanjih: na tekaških tekmovanjih, v okviru prostovoljnih dobrodelnih dejavnosti in na team buildingih. Vsako leto se vsi zaposleni družimo naLidlovem pikniku, na novoletnih zabavah in ob družinskih srečanjih, kot sta obdarovanje otrok ob novem letu in družinski dan.

Povezuje nas tudi naš interni časopis Štacunar, ki ga soustvarjamo sodelavci. Štacunarja prejmejo tudi zaposleni, ki so dalj časa odsotni (porodniška, tujina). Za sodelavce v upravi smo lani oblikovali tudi interni spletni portal Moj Lidl. Tako Štacunar kot intranet nam omogočata, da med seboj delimo informacije o našem podjetju, aktivnostih, zaposlenih ter tako ostajamo povezani kljub razpršenosti naših trgovin po celi Sloveniji.

Nove sodelavce sprejmemo s pozdravnim dnem, ki je prijeten uvod na skupno pot. Ob začetku dela v našem podjetju se vsakemu novemu sodelavcu dodelita mentor, ki je podpora pri uvajanju v delo, in boter, ki mu pomaga pri vključitvi v delovno okolje in je prvi sogovornik za neformalna vprašanja.

Od leta 2014 sodelujemo tudi v izboru za najuglednejšega delodajalca Zlata nit. Ponosni smo, da se vsako leto uvrstimo med finaliste izbora. V okviru raziskave Zlata nit so naši sodelavci še posebej pozitivno ocenili medosebne odnose in kulturo v podjetju.