Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Nasveti za prijavo

Prijava na razpisano delovno mesto predstavlja vaš prvi stik z nami in našim podjetjem. Upoštevajte nekaj temeljnih nasvetov in naredite dober prvi vtis.

  • Olajšajte nam odločitev in v spletnem obrazcu izpolnite vsa polja, tudi neobvezna. Predstavite se nam kar najbolj celovito. Nikakor ne pozabite na zahtevane priloge.
  • Življenjepis in motivacijsko pismo naj bosta jedrnata, konkretna in naj vsebujeta samo ključne informacije za razpisano delovno mesto. Dober življenjepis je prilagojen točno določenemu delovnemu mestu in podjetju. V življenjepisu jasno navedite, na katero delovno mesto se prijavljate. Če se odločite, da življenjepisu priložite sliko, naj bo le-ta poslovnemu okolju primerna (npr. enaka kot za osebni dokument). Primer dobrega življenjepisa najdete v priponkah na dnu te strani.
  • Kandidatke in kandidate vabimo, da se prijavijo izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da v oglasu za prosto delovno mesto kliknete na gumb "Prijavite se". Vlog prejetih po drugi poti (eletronska pošta, navadna pošta,...) ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.
  • Na razgovor se ustrezno pripravite. Seznanite se z osnovnimi informacijami o podjetju, ki jih najdete na naši karierni strani in spletni strani podjetja. Dobro preverite lokacijo razgovora in se s tem izognite nepotrebnemu zamujanju. V primeru, da na razgovor zaradi tehtnih razlogov ne morete priti pravočasno, nas obvestite po telefonu.
  • Na razgovoru postavljajte vprašanja. Razgovor je namenjen tudi temu, da vi spoznate nas, naša pričakovanja, zahteve, cilje in vizijo.

Življenjepis (prodajalec (m/ž), namestnik poslovodje (m/ž) in skladiščnik (m/ž))

Dober življenjepis CV
Datum 27.08.2014
Tip datoteke PDF
Velikost datoteke 0.31 MB
Prenesi

Življenjepis (ostala razpisana prosta delovna mesta)

Dober življenjepis CV
Datum 27.08.2014
Tip datoteke PDF
Velikost datoteke 0.35 MB
Prenesi