Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Dogodki za zaposlene

V Lidlu Slovenija redno organiziramo in pripravljamo različne dogodke za zaposlene in tudi njihove družinske člane. Družijo nas športne aktivnosti, dobrodelnost, neformalni zabavni dogodki in dogodki za naše najmlajše. Skupnih dogodkov, ko se zberemo sodelavci iz cele Slovenije, pa se še posebej veselimo.

 

Piknik za zaposlene

piknik za zaposlene

V podjetju vsako leto organiziramo skupno druženje vseh zaposlenih na Lidlovem pikniku. Piknik poteka vsako prvo nedeljo v juniju. Na ta dan zapremo vse naše trgovine in si vzamemo dan zase. Piknika se vsako leto udeležimo v večjem številu. Zabavamo se ob športnih timskih igrah, ki preizkušajo naše spretnosti in timsko delo, ob dobri pogostitvi in živi glasbi. Na ta dan razglasimo tudi najuspešnejšo poslovalnico preteklega leta. Vsi zaposleni najuspešnejše poslovalnice prejmejo nagrado v višini ene bruto plače.

Družinski dan

družinski dan

Družinski dan je dan, ko nas v Komendi obiščejo otroci vseh zaposlenih. Ogledajo si zanimive prostore v stavbi uprave in skladišča ter spoznajo naše sodelavke in sodelavce. Pripravimo jim zabaven program, animacijo in družabne igre. Z njimi čas preživlja profesionalna ekipa animatorjev in naš Zdravko Lidl.

Lidlov poletni tabor

poletni tabor za otroke

Lidl Slovenija želi otrokom svojih zaposlenih omogočiti nekaj dni aktivnega oddiha. Poletni tabor izvajamo ob začetku šolskih počitnic v dveh izmenah. Ker so otroci najbolj navdušeni nad morskimi počitnicami, smo se odločili, da tabor organiziramo v obmorskem otroškem letovišču Pacug. Udeležbo otrok na taboru v celoti krije Lidl Slovenija.

Ljubljanski maraton

Udeležba Lidlovk in Lidlovcev na Ljubljanskem maratonu je postala že tradicionalna. Tekaška ekipa je iz leta v leto bolj številčna. Sodelovanje na Ljubljanskem maratonu ima za Lidlove tekače tudi dobrodelno noto. Za vsak pretečeni kilometer Lidl Slovenija nameni 1 € v dobrodelne namene.

Božičkova zabava za otroke

dedek mraz božiček

V decembru nas vsako leto obišče Božiček, ki za otroke naših zaposlenih pripravi nepozabno predpraznično druženje in obdarovanje. Otroke razveseljujejo številne delavnice in predbožična igrana zgodba. Z največjim navdušenjem pa otroci sprejmejo Božička, ki jih razveseli z darili.

Korporativno prostovoljstvo

Boljši svet z lastnimi rokami ustvarjamo tudi Lidlovci. Od začetka naše trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, vsako leto prispevamo k obnovi otroškega letovišča Pacug. Lidl Slovenija poskrbi za nakup vseh potrebnih materialov za obnovo, Lidlovci pa z dobro voljo prispevamo svoj prosti čas.