Dobrodosli pri Lidlu Slovenija
« Nazaj na pregled

Napredovanje je nagrada za trud

V Lidlu Slovenija so odprta vrata za napredovanje.

Moja pot pri Lidlu se je začela leta 2007, ko sem se zaposlila v oddelku priprave blaga kot komisionarka. Moj trud, dobro delo in zavzetost so bili opaženi in čez čas sem napredovala na delovno mesto vodje prevzema blaga. Zaradi družine sem se kasneje odločila, da bi si želela opravljati manj zahtevno delo. Sedaj opravljam delo referenta v pisarni prevzema blaga in delo mi zelo ustreza, ker je dinamično in mi omogoča fleksibilni delovni čas (kljub zaposlitvi za polni delovni čas).

Ko smo v podjetju stopili v postopek pridobivanja certifikata Družini prijazno podjetje, sem bila članica projektne skupine, kjer smo oblikovali predloge in ukrepe, ki nam Lidlovcem danes omogočajo lažje usklajevanje družinskega in poklicnega življenja.

V vseh letih odkar sem zaposlena v Lidlu Slovenija, se je nabralo mnogo prijetnih in zabavnih dogodkov, ki se jih z veseljem spominjam. Z nasmehom se spominjam dneva, ko sem prevzemala blago enega od kamionov v skladišču. Kljub temu, da imam več kot 30 let, me je šofer prijazno nagovoril, kako sem pridna, da delam med šolskimi počitnicami. Dobro skrivam svoja leta. :)