Dobrodosli pri Lidlu Slovenija
« Nazaj na pregled

Stalna želja po učenju

V Lidlu štejejo pogum, ambicioznost in stalna želja po učenju.

Pri družbi Lidl Slovenija imam funkcijo Pooblaščenke za varstvo osebnih podatkov, kar pomeni, da sodelujem z vsemi strokovnimi področji in sem udeležena pri izvedbi večine projektov. In verjemite, projektov je veliko. :) Lidl Slovenija kot del mednarodne skupine pri delu prinaša raznolikost in dinamiko. Vsak dan se srečujem z novimi izzivi, predvsem zelo rada sodelujem s kolegi iz drugih Lidlovih držav. Lidlovci smo pridni in delavni, vendar se pri tem ne pozabimo zabavati - znameniti Lidlovi pikniki vsako prvo junijsko nedeljo v letu, prednovoletne zabave, team-buildingi... Med letom smo deležni tudi drobnih pozornosti, ki vedno narišejo nasmešek na obraz - voščilnica za rojstni dan, ne manjka niti cvetje za dan žena.

Pri Lidlu štejejo pogum, ambicioznost in stalna želja po učenju. Novim kandidatom za zaposlitev, ki se vidijo v teh lastnostih zato svetujem, da naj brez zadržkov pokažejo, da tudi oni lahko postanejo del ekipe svetovno uspešne skupine Lidl.

Služba pa bi bila samo služba, če ne bi imela podpore svojih predanih, zanesljivih in energičnih sodelavcev in sodelavk. Oni so tisti, ki moji službi vsak dan dodajajo naziv "Sanjska". Ponosna sem, da sem del te velike zgodbe.