Dobrodosli pri Lidlu Slovenija

Zaposlitev v upravi

Mojo natančnost
in občutek za ljudi
v Lidlu zelo cenijo.

Lidija, sodelavka v marketingu

Delo v upravi

Karierni začetniki

Zame je bil
trainee program
neprecenljiva izkušnja.

Alen, sodelavec v kontrolingu

Trainee program
 • Smo med najboljšimi delodajalci na svetu.

  Kot prvi trgovec v Sloveniji smo pridobili mednarodni certifikat Top Employer. S tem smo se pridružili svetovni eliti najuglednejših delodajalcev.

  Mednarodna ustanova Top Employers Institute priznava našo odličnost na kadrovskem področju. Ta se potrjuje v ustvarjanju izvrstnih pogojev dela za zaposlene, inovativnih projektih za razvoj sodelavcev in negovanju kulture, ki temelji na skupnih vrednotah in povezanosti Lidlove ekipe.

   Mi smo Lidl Slovenija!

  » Več o Top Employer certifikatu
 • Zlata nit 2015 finalist velika podjetja

  Lidl Slovenija je finalist izbora za Zlato nit 2016

  Podjetje Dnevnik bo marca 2017 podelilo nagrade najboljšim zaposlovalcem minulega leta Zlata nit 2016. V kategoriji velikih podjetij smo se ponovno uvrstili med finaliste.

 • DPP

  Lidl Slovenija je družini prijazno podjetje

  V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo leta 2014 v okviru osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje inštitut Ekvilib, sprejeli 17 ukrepov, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. V letu 2017 je revizijski proces s strani Inštituta Ekvilib potrdil našo uspešno izvedbo vseh začrtanih ukrepov in nam podelil polni (modri) certifikat. Predvsem so pohvalili naše izredno koristne prakse in bogate programe za zaposlene. Glede na delovni proces in ostala podjetja v panogi smo tako po številu kot vsebini ukrepov pokazali visoko zavezanost pomenu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.

  » Ukrepi v sklopu projekta Družini prijazno podjetje
 • Naši sodelavci prvi ambasadorji Lidla Slovenija

  Na naši prenovljeni karierni strani so v središču naši sodelavci. Za en dan so se prelevili v zvezde pred fotografskim objektivom in postali del naše nove podobe. Sprehodite se po naši karierni strani, preberite si podrobnosti o delu pri Lidlu, spoznajte področja dela v prodaji, skladišču in upravi, oglejte si galerijo in videoteko ter spoznajte naš tim.

  » Utrinke s fotografiranja si oglejte v galeriji.
 • ustvarimo boljši svet csr

  Ustvarimo boljši svet

  Pri svojem poslovanju prevzemamo ekonomsko, družbeno in okoljevarstveno odgovornost s številnimi dobrodelnimi in donatorskimi aktivnostmi. Ker verjamemo, da lahko tudi z majhnimi koraki naredimo veliko, ta prizadevanja združujemo v projektu Ustvarimo boljši svet. Pridružite se nam na poti v boljši svet! Vaše predloge, ideje in želje, povezane s prizadevanji za izboljšanje kakovosti našega sobivanja na tem majhnem, a brez dvoma najlepšem koščku sveta, nam lahko posredujete na elektronski naslov boljsisvet@lidl.si. Razveselili se bomo tudi vaših čisto osebnih zgodb, ki so vam ali nekomu drugemu polepšale življenje.

  » Ustvarimo boljši svet
 • Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto

  Kandidatke in kandidate vabimo, da se prijavijo izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da v oglasu za prosto delovno mesto kliknete na gumb "Prijavite se". Vlog prejetih po drugi poti (eletronska pošta, navadna pošta,...) ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.

  » Nasvet za prijavo na razpisano prosto delovno mesto